Omgeving

Het dorp Limmen is gelegen op een strandwal en heeft ongeveer 7600 inwoners. Minicamping De Westert ligt op de flank van de strandwal in het buitengebied tussen Castricum en Limmen. Strand op 6 km, duinen 3 km en winkels op maar 1 km afstand van de camping! Ook met het openbaarvervoer is Limmen prima te bereiken. Bushalte op 400 meter en station Castricum of Heiloo op 4 km van de camping!

In het Noord-Hollands Duinreservaat kunt u prachtig fietsen en wandelen! Ook kunt u zelf een route maken door middel van knooppunten of een ANWB route fietsen zoals de Pontjesroute, de Duin en Strandwalroute, Brede Duinen-route, enz. (routes kunt U bij ons lenen)

Door de centrale ligging in Noord-Holland zijn plaatsen als Alkmaar (9 km), Haarlem (26 km), Volendam (34 km), Amsterdam (35 km), Hoorn (34 km) en Schagen (32 km) goed bereikbaar. De badplaatsen Castricum aan Zee (6 km), Egmond aan zee (10 km), Bergen aan zee (16 km) en Wijk aan Zee (15 km) zijn op de fiets goed te doen. Circuit Zandvoort op 33 km van de camping!

Voor meer informatie, bezoek de website www.voorliefhebbers.nl!

Voor liefhebbers